- onsdag


Tänka sig vad veckorna går fort. Jobba på Berendsen suck's big time. men de går ju de med att jobba med alla kärringar och nån enstaka kille. Tur att man har svärmor och några andra man känner där. annars hade mina dag gått under.
- Lön idag. skönt , så jäkla dålig var den inte heller. Men om bara skatthelvetet kunde försvinna så hade jag vart rikare nu. Plus att en tredjedel går till räkningar/hyra. Resten går till mat , färgahåret , gymkort , kanske lite nytt i Garderoben. Men har nog en del var över resten av månaden också. annars hade de verkligen vart illa !

Pappa kommer hem i från Italien idag , neger säkert. Fusk !
& snart kommer andreas , vi ska hem och käka kantareller , Hur gott är inte de då ? För gott.
Har ingen lust att skriva lång idag , men de blev ju ett litet ointressant inlägg ändå (:
Puss.



De är han '




' when your hands are in mine
You set a fire that everyone can see
And it's burning away
Every bad memory
To tell you the truth
If it's something new.. baby it's you.
A Beautiful angel came down , and light up my life.




sweet , sweet summer.


Är sommaren över nu ? kan nästan tro de , grått väder och regn. Men nja , hösten kan va rätt mysig den med. Då kanske jag och Hun får använding för våran öppna spis snart (: Mys.

- annars händer de inte mycket , går och väntar på min löning , så jag kan hitta på saker och göra nånting. Köpa gymkort tex , magen växer och växer. fyskam för allt gott godis som finns! Ska även till mitt nya jobb i morgon , får se hur länge jag är kvar där. Ska va där tjugo i 7 i morgon , få kläder och lära mig allt. De blir en cykeltur till jobbet , inte vanligt. Men motion är aldrig fel. Till helgen blir de kräftskiva hos hedvall med dom gamla vanliga grabbsen och brudarna. Mycket trevligt , blir att köpa gott vin och käka massa kräftor och räkor , mums.

Men de va inget roligt att skriva idag , så jag avslutar här. Bloggen är inte lockande längre , uch.
Puss.


- Den kvällen hade jag kul. Bra kväll med er tjejer.
<3

all summer long.


13 dagar kvar , sen kan jag bli bloooond igen [ ! ] Gooosch , va skönt. Nytt jag kanske ?
även 13 dagar kvar tills jag får en fet lön , som jag kan slösa på lite nya kläder. sen rullar pengarna in varje månad <3
- annars , skall plugga till sjuksköterka om 1 år sådär. Känns helt rätt. Kanske inte pluggandet , men jobba med människor.

Nu ska jag hem till mitt kära vara och kolla på 40 year old virging.
Puss.

Plopp , mums.


Hej , sitter hos pappa och käkar plopp , gott som tusan (: skall snart åka och jobba , om ungefär 1 timme. Jobbat kväll hela denna veckan , så de börjar bli lite segt nu faktis med dessa kvällar. Men i morgon jobbar jag faktis morgon !

Igår va jag och kollade på fotboll med Alma. Arentorp mot Helås. Men innan fotbollen tog vi oss en promenad för att få rört på fläsket lite. De va gött att få röra på sig lite. Sen satt vi där och kollade på våra pojkvänner i regnet , som också vann. Bra gjort grabbs (: Sen bar de av till affären så jag fick köpt mig lite kräm som jag va så himla sugen på , Päronkräm. KÖP ! Hur gott som helst , sen somnade jag gott i andreas armar.

- annars , Lidköping i helgen, Troligtvis. Stath på fredagen. & om jag får rycket så kanske de blir grästorp ändå.
Men känner inte för de alls längre. Jeje , nu blir de chilinötter , pöss.

över förväntan.






- Tänk om Jag nångång också fick leva i en One tree hill värld.
Hur bra hade inte den vart då ?

The ending dream.

Kärlek är som vinden, man kan inte röra den, Bara känna den.


Jag blir frustrerad. Kollade på One tree hill nyss. avsnitt 18 , och i slutet ringde Lucas till någon. så fick man se , Brook , Peyton och Lindsy svara , och han frågade om dom skulle gifta sig. och inga mer avsnitt finns ute. Fuckfuckfuck !
Jag hoppas starkt på Peyton , de är liksom dom. åh , vilken nörd jag är tänker ni nu. Men uch , vad jag blir knäpp när de är så bra så finns de inga mer , de liksom kliar i hela fingrarna och jag får frustrationkänsla.

Men nog om de. Ska snart gå en tripp fram till affären och kolla lite. Väntar på att andreas fiskat klart , så jag kan få komma hem. Är nämligen hos Daddy min. som inte är hemma , så lite dött här.

Hörde även att de va Grästorpsfestivalen i helgen (: Hör av er om ni ska dit , jag vill med. Puss.