sammanfattning av helg.


Hej , Lite om helgen då. I Lördags jobbade jag först 7 - 10 sen åkte jag hem fort , duschade och bytte kläder. Hämtade bilen hos mamma för att åka till Mariella sen vidare till Vårgårda och kollade på dop. sen hem igen , för att åka och jobba klockan 4 - 9 igen. och återigen hem och byta om och sminka sig på nytt , sen kom Natalie så drog vi till vara till Jordgubbensdag. Träffade , Simon , Hedvall , alex & andreas. framemot kvällen gick vi in till kronan. Jag som inte gillar kronan alls när man är nykter , men de va faktis rätt skoj denna gången ändå. kvällen va inte tråkig , utan tvärtom riktigt skoj (: De tog dock ett tag innan vi kom hem , för alla skulle köpa mat och de tog säkert en halvtimme 40 minuter innan dom fått maten. Men under den tiden hann man ju träffa lite mer folk och snacka med d; Sen fick vi trängas i min lilla bil. skulle ju även köra hem Andreas mamma och pappa + andreas , Natalie och simon som sen sov hemma hos mig. och andreas tjöta säkert till klockan 5 på morgonen, sen hann jag sova lite tills min Pappa ringde halv 8 och frågade om jag kunde hämta honom i Vara. så de va bara och åka dit igen ! Så de blev inte mycket sova den dagen. Eftersom mamma även fyllde år och jag skulle baka en tårta och åka dit på middag sen vidare till Jobbet ! Händelsrikaste helgen på länge iaf.

Men idag är jag Ledig , gott ! Hade inte orkat en dag jobb till. Så idag ska jag packa ner allt i mitt rum + alla kläder. För i morgon , Ja då gäller de ju (:
Men kommer nog inte va inne på ett tag sen , tills vi skaffat bredband i lägenheten.
Ha de ünderbart så länge , Puss Frida.

blond vs brütto.


Jag har tänkt , och jag har tänkt på de länge nu. Jag vill va blond igen , och jag vill va de nu! Jag vill inte va Brunhårig , inte alls. jag är född blond & jag skall dö blond , haha. Nej , men blond är nog de rätta tror jag. Men just nu är jag pank , har mycket annat att lägga pengarna på just nu. allt med flytten & alla grejer man skall köpa , de är inte de billigaste precis. Men nästa månad , då har jag mer. Ja då är de jag som beställer tid hos frissan & gör blonda slingor , de kommer ta ett tag innan man är helt blond , suck ! Men adjöken brütto.

Nu ska jag ringa älsk , sen åka till worket :)
Puss!


The cup of life.


åh work , work. Snart blir de jobb. Men i detta vädret så är de faktis bara gött att få komma till jobbet och göra nånting. De hade vart skillnad om de va 25 grader ute , men nu är de moln & regn i luften. Men börjar inte fören kvart över 3 , så håller på att tvätta lite örngott och så som skall med till lägenheten sen. Har även gjort rent min matta & snart ska jag laga lite käk.
I natt drömmde jag en konstig dröm men ändå bra dröm. Ge mig en bäbis. Jag drömde att jag hade den där stora underbara magen , som är så sött :) och jag va jätte stolt ! & andreas va gladare än någonsin. Men jag fick missfall. De va väl mindre kul , sen vaknade jag och va helt förstörd & frågade andreas om han va ledsen. han frågade vad jag mumlade om , då fattade jag att de bara va en dröm. Men den va ju verklig på nåt sett. OCH nej , Jag vill inte ha barn nu. Men jag vill ha magen. De länktar jag faktis efter ;D Ha ? De va väl tevligt att veta min meningslösa dröm ? Hade inget bättre att skriva bara.

Men nu ska jag återgå till min packning / Puss.

De är mig de kallar , vilsen.


Häy mina hallon , haha ohye. Kom hem i från Göteborg för en stund sen. Vart hos min moster och hämtat sofforna och två bord :) snyggare och skönare än vad jag kom ihåg. Mycket nöjd ! så nu står de i garaget och väntar på att få komma till lägenheten på Tisdag d; Men de blev en dyr resa. 300 spänn , 22 liter. Lampan lös när vi hade 7 kilometer kvar hem. vadå dyrt ? Phu. snart har man knappt råd att åka långa streckor. Men när vi kom hem , va vi vrålhungriga. Så åkte och köpte lite käk , blev spagetthi och köttfärssås som andreas lagade och han är en Gud på att laga köttfärssås. Thank Gud , that I found him! Så nu är jag proppmätt och skall lägga mig i sängen och kolla Fotboll. Jobb som kallar i morgon med. Jobbar kväll , så sovmorgon , Gott !

Puss.

Fulltös.


Häy. Tänkte berätta om min roliga dag , Har inget bättre för mig ändå. Vaknade klockan 6 , för att gå upp och jobba. Jobbade till klockan 10. Va ute idag så tiden går riktigt fort , skönt ! sen va de bara att åka hem. Vilade lite , sen gick jag på marknaden en sväng med andreas , Daniel , Jonna och Niklas. Köpte inget speciellt , bara en påse med polkagriser. Mums! men hittade allt en del jag ville ha till lägenheten , men får bli nästa måndad. Sen va de att åka hem och börja packa massa igen till flytten. Börjar se tomt ut nu tillomed på mina väggar. Men har en heeel del kvar. Får bli ett snabbruss på måndag. För i helgen hinner jag ju liksom inte. Jobbar ju hela helgen , sen är de måndag sen flytt. Efter min packning åkte jag och jobbade igen. 5-9 :) Delad tur idag , så känns som jag spenderat hela min dag på jobbet. Fast de har jag ju inte , bara 8 timmar ungefär. Och nu sitter jag här , slut i kroppen & väntar på andreas. Fast jag borde duscha , men de får bli i morgon. För de orkar jag verkligen inte nu. Nu blir de sängen , mh. Ha de underbart , Puss.

slit & städ.


Hej , Dålig uppdatering. Men hinner inte riktig med bloggen , tröttnat ? Ja lite kanske. Men har massa jobb nu och massa jag skall hinna med innan den 1e. Men kan berätta att Midsommar va Kanon , Åkte till kungshamn. Va hos mamma , käkade och så , fixade oss. sen bar de av till smögenscamping. Gick till alex , Crille , alma , simon & Emil's stuga där vi tillbringade kvällen och träffade massa folk och hade allmänt roligt. Skrattade mig igenom kvällen iaf :) sen blev de Baden , sjukt mkt folk. va nästan lite jobbigt att gå omkring där inne. Tappade bort alla , så jag och Simon fick umgås hela kvällen. Men de va trevligt de med. Tappade mitt körkort däremot , mindre kul. Men bara att skaffa sig ett nytt om dom inte hittat de. Efter allt svett och letande , så åkte vi hem i en taxi. och somna alla 5 i vårat 3 manna tält , de va trång men de funkade. Eh , de går nog inte att förklara dagen. De mkt tjöt och ni fattar inte själva grejen ändå. Så sammanfattar - ünderbar midsommar, Jag älskar att skratta och jag älskar att umgås med mina vänner , simply the best. De är The grej of the day (:



Annars så Jobbar jag massa. Ledig idag dock. Men ändå inte , då blir de massa packning ist. För på Tisdag skall allt va packat och klart. och banan kartongerna tar slut fort , och jag har sjukt mkt mer att packa ner. Torsdag , hämta möblerna. Fredag , Lördag , söndag - Jobb + Dop + Jordgubbensdag. Phu !

Men nu ska jag laga mat , PUSS F '

- Midsommar.


Heeeej , Sitter här en stund. Tagit en paus från fotbollen. Hör bara andreas & pappa som dricker wiskey och kollar portugal - Tyskland på tvn. Bra match måste jag säga :) Ronaldo , min hero , snyggve. Idag har jag vart i trollhättan med Andreas och Natalie. shoppade lite , ett par nya skor och en klänning att ha på midsommar. Midsommar ja , Smögen/ Kungshamn för min del. skulle åkt till Lysekil men dålig planering detta året & Hun är inte så sugen på fest länge, knepig. Så de blir en tripp till smögen ist , men aldrig fel de heller. Har många underbara och roliga minnen där i från , från alla andra midsommar jag har varit där d;  Så får se vad de blir för skoj i morgon. Bara jag får träffa massa folk & umgås med roligt folk så kan inte denna midsommar bli dålig. Natalie följer även med , skojskoj:) 
Men skall kolla lite fotboll nu , sen åka hem till andreas & hämta lite kläder och annat. Så ha en underbar midsommar , Massa kram Frida.



- Me and Nadaaaalie. I morgon ska vi pimpa drinkar som bara den d;

omtumlad.


De har vart en full speckad helg. Orkar faktis inte skriva allt , men den bästa och förväntansfulla helgen på mycket länge. Har tagit studenten , underbart. Har även druckit mig redlös , och vart på Bal & skillts från min underbara klass , och de är mindra kul. Men , Jag har haft så JÄKLA SKOJ ! Ljudet & sångerna ekar än i mitt huvvud från vagnen. Går inte att förklara i detalj , måste upplevas. Om man fick ta studenten varje år , Ja då hade jag ta me fan gjort de! :) ES3A , Ni är mega bra. Kommer absolut aldrig glömma er. Finns bilder på Facebook & Bilddagbok för dom som vill se.

Idag har jag även Jobbat , segt. Jag är helt slut nu. Ska även Jobba i morgon , ännu en dag att gå upp tidigt. Phu!
men sen är jag ledig över midsommar , Gott! sen massa jobb & även flytt. LÄNKTAR ! vill Nuuuuuu.
Men nu blir de sova lite , sen va med hjärtat <3



schools out for summer '


Sitter här allmänt seg. Har packat lite , för ska ju till Jennie sen och sen till Per ikväll och klä vagn och grilla. Måste duscha , men jag är seg och inget händer. Fick tummen ur röven iaf och ringde jobbet nyss efter att ha suttit med telefonen i handen i ungefär 10 min och bara kollat på den. sen hamnade jag här!
- Igår va jag iaf med mamma på Överby en sväng. skulle köpa en tröja att ha på vagnen om de va kallt. Tror ni jag fick köpt de ? , Ne! jag köpte massa annan skit istället , som ett Linne , Lim till lösnaglar , ögonskugga & skor. Så nu står jag här utan tröja. Men mamma sa att jag bara kunde ta vilken som helst på morgonen som bara värmer lite & de har hon rätt i. Bara jag inte fryser så , sen skiter jag i om den är grön eller inte. Men blev nöjd över de jag köpte också :)

Om man skulle ta och duscha då.
Glöm inte gratta mig i morgon nu rå (;
PUSS.

2 Dagar.


Sverige Vann igår , Gött. Zlaaaaatan the king. De va ett jäkla liv hemma hos Emil när målen blev. Att ha en skaplig killröst de slår allt när de blir mål , de är som att taket skall lyftas när dom skriker. Men de va trevligt ! alltid lika skoj när man vinner d; I morse när jag vaknade blev jag överraskad. Då står de massa goa saker på bordet , champagne och lite annat och en buket rosor. Som jag skrivit lappar till nu , som jag skall ge bort sen till några i klassen på studentdagen. & snart kommer mamma och så åker vi till Trollhättan. Sen blir de massa städ av mitt rum som jag inte gjort än.

2 Dagar kvar. Är jag nervös , stressad eller bara inte fattat grejen än ? Jag vet inte. De känns inte som de är i övermorgon vi ska sjunga på vagnen och ta farväl. Hoppas hoppas solen är med oss. Moln , men inte regn.


Ego pics.




- Spegelbild , Visst poppis.
Jag idag. Sleten men väldigt glad för de.

Spelas varmt just nu '
- Lady GaGa - Just dance
- Jordin Sparks ft chris brown - No Air
- Alexc - Sweetes ass in the world
- Eve 6 - Heres to the night
- Kenta - Just idag är jag stark.



Krull.


Kom hem för en stund sen efter en lång dag på hårsalongen. Så nu sitter jag här med världens krull i huvudet. Men de va gött att testa frisyren innan balen. För de tog sin lilla tid , 3 timmar innan hela frisyren va klar. Rätt nöjd blev jag iaf , Hade inte tänkt mig något speciellt så den blev Great. tack Sara , för att du hjälper mig! Sen hämtade jag min klänning som jag inte orkat testa igen än, Får bli senare. Nu blir de Städa här inne vid Datorn , sen Fotbollskväll hos Emil.



AbsolutDenBästaIdolen - Vill du Gifta dig med mig? c(;

i'm feeling all superhuman.


Storm ute , de kan man nästan tro. Shit va de blåser! Idag är jag mega trött , Vet inte vad de är med mig men slö i hela kroppen och vill bara ligga till sängs och sova ruset av mig. Men nej , skall snart till Vara hem till Sara och kolla lite balfrisyrer och planera lite hur jag skall ha mitt hår. Sen ska jag hämta min klänning hos Elaine. Så har lite att göra idag iaf , men sen blir de nog städa lite granna här hemma och sen kolla på sverige ikväll. Go sverige!
I morgon blir de trollhättan med mamma , absolut sista shopping dagen. Köpa tröja , och lite smink och även hjälpa pappa att shoppa allt annat till studenten. All mat osv. Men nu ska jag dra mig , skall till affären sen till Sara. Puss!

:'(



:(:(:( BÖÖÖÖLAR !
orka orka orka , Blir att köpa en kofta och ha paraply på vagnen.
Kukhelvete. Förlåt!

En sak som är bra är att avsnitt 14 har kommit ut av One tree hill.
De gör mig glad :)

Lyckligast in the world.


Lycka , Ja de är de ända jag känner just nu. Studenten på Fredag. Världens bästa pojkvänn. Jobb efter sommaren! Fått lägenhet som vi får den 1 Juli. Nu börjar de nya livet och de känns ünderbart. Jag är världslycklig.

Idag har jag även vart i skolan och lämnat in ett foto på mig med mössan. Även gjort klart vegetariskkost , så nu är allt done. Sen shoppade jag på stan med Lisa. Fick köpt mig , en väska , smycken till håret inför balen , Bh , och Lösnaglar. Sen när jag kom hem va de att sätta sig i bilen direkt för att åka till Vara och prata med hyresvärden och skriva kontrakt på måndag att vi tar över den. så nu ska jag gå och sola lite , sen göra lite Fridavård. Rakaben , noppra ögonbryn och måla naglar.

De ända som är kasst är - Att alla säger att de ska regna på Fredag.
Jag börjar storlipa då.

wunderful day.


Sen jag skrev sist så har jag kämpat att inte somna om och om igen när andreas spelade GTA. Efter ett tag va jag så hungrig så jag envisades att åka till Donken, och nu mår jag bara illa av hamburgaren. Hade nog vart bättre att lyssnat på pappas förslag och beställa en räksallad. Snart blir de sängen med Hun som jag tillbringat 1½ år med idag :)


Älskardig' Megamycket!



blås på mig , varm.


Min blogg är cp. Allt är längst åt sidan , har de säkert vart hela tiden. & så ska de inte va , men orkar inte bry mig. så de får se förjävligt ut , vet inte hur man ändrar heller ! Bajs.

Helgen lite kortfattat då - I Fredags va de super mega lugnt. Badade lite med andreas i deras pool på dagen , de va gutt :) sen va ja i genviken lite med mamma och Urban och solade och badade. Men solade mest , för de va jättekallt där. Lite skillnad från andreas pool där de var 25 Grader. Sen blev de lugnt kväll med andreas , somnade rätt tidigt , Va helt slut i kroppen. Lördag - Gick för att kolla på powermeet i Nossebro. Men de är bara Burnouten som är roligt. så satt och väntade på den i 3 timmar , va kanske inte lika skoj. Men hade Sandra jag kunde tjöta med iaf. sen innan de skulle börja precis , så hade jag stått i solen jätte länge och kanppt druckit nåt på hela dagen. så jag började må illa och blev yr , så gick lite längre bort för att få skugga , eftersom alla stod i skuggan och de fanns ingen plats för mig och Sandra. När jag stod där blev jag ännu mer yr , så jag blundade lite. Sen vaknade jag på marken att andreas skackade på mig och frågade hur jag mådde. Haha , Jag svimmade alltså.  Och hade slått i huvudet i bilen framför mig , de va då alla hörde att jag svimmade. & Jag märkte inget som tur va ;D Men jag har lyckas få skrubbsår på knäna och ett fett blåmärke på låret. sen satt jag i skuggan och drack vatten , då allt blev svart väldigt länge. trodde seriöst jag hade blivit blind , såg inte ett jävla dugg och mina läppar va likblecka , samma med ansiktet men sen kom allt tillbaka och jag mådde bra igen. Då har man svimmat också då (;  Sen på kvällen blev de Björn Rosenström. Va helt okej , fast jag va nykter & de va massamassa folk , Phu! 

Oj , de blev långt. Hoppas ni orkade läsa allt , Men ska sola lite nu. Puss.

Gött!


Sola is the shit' Legat en stund nu sen sist jag skrev , så solbrännan börjar byggas på. Toppen! Har velat bada hela dagen , tagit en tripp till genviken, men ingen va hemma som kunde följa med mig. men kanske i morgon? kanske får med mig Janika :) då blir de minsann mitt första dopp. Men nu blir de en lååång dusch.

Ha en ünderbar fortsätt dag mina underbara. Pyss,

image210

sunshine'


Shit , såhär trött har jag inte vart på länge som jag var i morse. skulle till skolan liksom idag , men jag hade tydligen stängt av larmet i sömnen eller nåt. för annars brukar jag iaf vakna när jag hör de , men icke denna gången. så vaknade vid halv 12 ungefär och då va de ganska försent att åka till skolan. Hoppas jag inte missade nåt viktigt bara. Legat och solat lite , ska ut snart igen. Tar en pause bara, för de är så jäkla varmt! Nu skulle man vart hos andreas vid deras pool och hoppat ner då & då. Får ta de i morgon kanske ? :)

Igår i skolan va de lugnt. sen åkte Jag , Natalie , Per , sara och camilla till stan. och en liten olycka hände , haha d; Men de gick strålande iaf. shoppade lite , ny bikini , skjol och ett Linne. Sen va jag tvungen att bege mig hemåt för att åka på introdutionsdag med jobbet och käka mat , Trevligt! Missade tyvärr klasskvällen i parken , Men hoppas dom hade roligt utan mig som dom säkert hade :) Önskar man kunde hitta på nåt mer , men inte många dagar kvar nu :\

Men skall nog lägga mig i solen lite till. Puss !

Heros to the Night.


Sitter här med lite blandade känslor. Studenten om 1 vecka. Länktar jätte mycket , de är liksom de man länktat efter i 3 år nu. men samtidigt lite tråkigt. de är jätte många i klassen jag faktis aldrig kommer se igen efter studentnatten , vissa kommer ju till balen. men efter de är de som bortspolat och de är faktis lite surt. Några , dom man kommit närmast kommer man säkert hitta på nåt då&då när man hinner , för alla har ju sitt sen , Jobb , ny skola , flytt osv. Så man får ta vara på den sista veckan man har kvar nu (:
Har iallafall suttit och bestämt lite låtar nu som jag vill ha med på vagnen. Blev några stycken , men camilla får helt enkelt välja ut dom absolut bästa själv. Måste även ta kort med studenhatten på. som jag förövrig ser ut som en uppblåst bäver i! annars så har jag vart i skolan idag , köpt en studentbiljett. sen drog jag hem igen & la mig i solen , sen blev jag trött och sov 3 timmar och Snart ska jag köpa vattenmelon och chilla i sommarsolen , Gott!

image209

I love the sunshine.


Vart ledig idag. Inga lektioner , bara en tråkig idrottslektion i 50 minuter. Betygen kan ändå inte påverkas nu , så varför gå dit ? Jag va hemma iallafall och passade på att sola lite extra. Försöker få bort mina fula bikiniränder på axlarna , en stor tabbe. Hur snyggt är de att ha ränder då, Inte allt för sexigt precis. Har även gjort min mamma lite fin , som att tex, nopra hennes ögonbryn som hon envisades med att jag skulle göra. & nyss gjorde jag och pappa några energikakor som tydligen skall va väldigt bra. Pappa ska cykla nästa helg så då kan han behöva dom.
Dom bestod av ;
2dl sirap
2dl socker
2dl grädde
2dl smör
8 dl müsli , med frukt i
skall alltså bli knäck i början , sen när de är klart blandar man i müslin.

Snart blir de fotboll , kolla på Hun när han spelar. va ett tag sen nu (:
Ha de bäst i värmen , Puss.

image208

Krooonan hela natten lång,


Igår blev de ju kronan som ni säkert redan vet. Åkte till Grästorp hem till Natalie , sen kom även Fanny & Josefine. Började dricka lite smått så fort vi kom dit. Natalie hade även ordnat Lime & Jordgubbar som man kunde ha i. Gott! så i slutet smackade de nästan bara jordgubb , mums. Hade väldigt skoj innan , blev allt massa cp kort. sen på kronan , träffade vi madde och Catrin som alltid d; Dansade och så. sen kunde jag inte dansa mer i slutet , för de va så sjukt varmt över allt. Gick mest omkring och skämdes för andreas som va kanonfull. Men han dansar som en kund. HAHA! Han blev även utsläng två gånger och en gång decka han i parken. Men lyckades komma in alla gånger igen och de va la bra de. Sista kronan denna gången , och den va kanon! Nu blir de Rosenström nästa helg istället :) Grym.

Idag har jag mest segat , kollat på film. Im a Legend , sen käkat tonfisksallad. sen massa slapp.

Lite kort sen gårdagen ,