change your mind.

Lite kortfattat ; Igår bestod min dag av att kolla på one tree hill avsnitt. laddade ner till avsnitt 12 , åh jag bara älskar den serien , & de är så jäkla bra just nu när de inte finns mer att ladda hem ;o ! sen frågade pappa om jag skulle med till Lidköping , han skulle köpa nått. så åka dit , sen åkte vi och stor handlade. alltid lika skoj ! sen va jag bara med andreas & tog de lugnt.
och idag , vaknade av att mariella ringde och ville att jag skulle med till trollhättan. åkte dit & kollade lite. hon skulle byta några skor och sen kollade vi även på massa mer grejs. känns som vi va över allt idag och kollade. men sen tillslut åkte vi hem efter en lång shopping dag. Kul att träffas lite och få snacka ut lite liksom :) och nu sitter jag här. väntar på att andreas ska ringa och säga hur de blir ikväll och så. ska iag till kronan. men om jag skall till mariella innan eller inte , de vet jag inte än. men de lutar mest åt de hållet ! kronan blir de iaf. men ska kolla lite kläader och så nu. för har inte en aning om vad jag ska ha på mig ikväll , gah.
Ha en underbar Lördag , puss.


image126

süperträning.


Igår blev de mycket träning. åkte med mamma till första gymmet där hon skulle ha pass. core. sen åkte vi vidare till nästa gym för ett nytt pass , då var de step + core en gång till. men de gör ju inget , mycket träning mage & rygg där. precis vad jag behöver också. sen säger mamma. Jag skall ha boxning nu också i 1 timme ! hm. nej de orkade inte jag , jag är ju inte lika tränad som mamma som kan hålla på i 4 timmar utan att bli trött typ. så jag solade i en halvtimme istället , som va väldigt gött. tog väl inte så mycket , men gött att bara ligga i värmen och drömma sig bort ett tag. så de va en riktigt superträning igår. ska försöka göra nåt idag med. hoppa lite hopprep de är bra q;
Har även lovat mamma att klippa hennes lugg idag. så måste röra mig dit med , uh. Har verkligen inte lust , så kallt ute ju. sen är tanken jobbig att bara göra ordning sig lite så man inte ser ut som ett lik. menmen. ska ta och ringa henne nu föresten :) puss frida.

image125
Ge mig september , ge mig cypern. <3

väggmålning.

seg dag idag , och all denna snön gör de inte bättre direkt. man kan ju inte göra allt för mycket om man vill gå ut så har man massa snö i skorna sen och är pisseblöt. så får hålla mig inne idag. men ska iaf träna sen , gött :) core och step. sitter här och lyssnar musik , tur att de finns. de räddar mina dagar. Funderar även på om jag skall göra en vägg målning på min vägg. har ju vita väggar , så på en vägg kanske de blir snyggt ! sitter och kollar på lite olika , finns massa snyggt ju. måste bara skaffa färg , fast de kan man ju alltid sno i skolan d; annars får de bli en snygg tavla eller nåt , får se vad de blir. har ju även lovat andreas mamma att göra nåt snyggt till henne. får se när de blir av , hinner liksom aldrig i skolan , gör massa annat hela tiden. så får sno med mig lite hem & greja. ska iaf visa lite bilder för henne sen som hon får bestämma vad hon vill ha & vad som är snyggast till de nya rummet :)



Här ser ni lite förslag , kan ju även blanda ihop de på nåt snyggt sett. vilken är snyggast ?

Våffeldagen idag med , så sen blir de nog våfflor. gott.
men ska dra ut nu , nu kom ju faktis plogbilen :) puss.

in love.





Jag är helt kär i dessa. så SÖT ♥ , helt förälskad.
så lik dexter med. samma hund men q;
Vill ha en egen, ah.

Påskdagen.

Gårdagen va roligt. åkte till jönköping runt 12 tiden med sandra , tim , matte , jag & andreas. och massa folk mer , alla åka samtidigt. ser lite roligt ut när alla åker på rad & alla hade volvo. och alla kör om folk samtidigt , kommer liksom 7 bilar som nästan ser likadana ut och kör om. de borde sett lite sjukt ut ! gillar inte volvo då. skulle aldrig i mitt liv skaffa mig en 740 eller nåt liknande. usch. Nej , för mig blir de en golf eller liknande. När vi va framme , gick vi omkring och kollade på allting. vissa saker va ju snyggt. men jag och sandra föredrog att kolla på allt folk ist , de va mer roande och se hur alla ser ut q; sen blev de lite långtråkigt , så drog till bilen. käkade på donken och så. sen skulle en hel natt återså att va där. men neh. vi åkte hem vid åtta tiden ungefär och tur va de , för sen började de snöa som fan i jönköping. så alla andra som va kvar fick åka i 40 km/t hem ungefär. för de började snöa riktigt mycket ! men hade väldigt skoj i bilen hem iaf. andreas & tim tsm. Ja då kan man inget än att skratta (; skrattade så tårana kom några gånger. sen va de en lugnt kväll. kollade de sista av hockeyn. där färjestad vann <3 sen blev de en liten tripp med bilen igen senare mot kvällen. men inte alltför länge. va helt slut , va längesen jag va så trött. de va min påsk. Händer idag då ? kanske Lipz. men tror inte de. eller får väl se :) annars blir de lugnt. my love är ledig i morgon också ju så nåt skoj kan man ju hitta på i kväll/natt.
men ska käka nu. pappa ropar , PUSS !

image117



halsont.


åh. min hals värker som bara den. gör verkligen jätte ont när jag sväljer. skulle inte förvånna mig om jag åker på halsflust nu när andreas har haft de ;S just my luck. Nu när de är påsklov och allt. men jag hoppas på de bästa att de inte är de. kollar halsen då & då för att se om dom vita prickarna kommer fram.
mamma är så seg. alltid försening , så är de jämt. jag är liksom rätt hungrig nu '
Puss.

image116

I'm not lost, just undiscovered.

sitter här och lyssnar på musik. musik förgyllar mina dagar. & just nu spelas , sister Hazel - Champange high. snart ska jag fixa mig för att åka till mormor och käka middag. älskar mormors mat , de är nåt speciellt med den. tänk och få den varje dag ? gosch. va fet man hade vart då. de är liksom inget stopp på att äta den. I morgon är de påsk , då bär de av till Jönköping. skulle vart idag egentligen , men blir bara i morgon. så får se vad som händer idag. annars blir de bara att mysa med my love. älskar dig ! men ska nog fixa mig nu.
glad påsk ! puss.

take a bow.

Hejdu. Kan säga att skolan idag , va lite bättre än gårdagen. idag va de mycket skratt så tårana rann några gånger och de gillar jag. fast de är lite jobbigt när maskaran rinner hej vilt på kinderna. vi va lite busiga idag också , eller om man kan kalla de så. lite jävelstyg flög i oss , haha gosch. de va längesen man hittade på såna grejer. de va som barnen i oss kom fram igen. sen gjordes de en bild till kackorlackorna q; himla snygg. berättade dagens händelser för andreas förut , och han bara skrattade och tyckte vi va helt störda. Jo , håller med !
ska åka och träna lite snart tänkte jag , har inget bättre för mig ändå. my love är hos mattias & spelar playstation och dricker öl. han är ledig i morgon så då gör grabbarna så. men ska hämta han sen , så slipper sova själv i natt iaf :) & i morgon kommer andreas och hämtar mig efter skolan. ska åka och kolla den nya sko affären som alla säger har så mycket skor & som är så billigt. så ska dit och kolla , kanske blir ett och annat me :)
men nu ska jag packa träningsväskan & så. Puss !

image115

tis 18 mars.

Idag är inte min dag. extremt Trött & huvudet och dunkar som fan. har druckit två kaffe idag , men de värkar inte hjälpa faktis på min trötthet , och när jag är trött blir jag väldigt osocial. men hoppas folk står ut med de idag. men de gör dom nog :) bara huvudvärken försvinner så kanske de blir bättre. Har bild nu iaf , grejar med glas. men slutar snart så har ingen ork att ta fram nånting och börja greja. vill bara gå på lunch nu ! fisk idag. vet inte om de är den goda fisken dom menar men hoppas de. rätt hungrig nu , blidde ingen frukost i morse. hann liksom inte me de. sen har vi fotolektion också , och den lektionen tar döööd på mig ! kommer bara vilja försvinna idag , bort i från den. men jag ska försöka lite iaf. Nu är de mycket klagande här känner jag q; men har inget annat att säga (A) , hihi. träning sen iaf när jag kommer hem , core & styrketräning :) skall bli skönt.
ne , dags att tänka på refrängen nu kanske. hade Puss.

åh !!

Då va de snö igen. så de va bara att ta på sig vinterjackan i morse igen och varmare kläder. igår satt jag ju liksom på trappan och solade ben & ansikte och idag är de minus och massa massa snö. va är de här ? kan de aldrig bli ol och närmare sommaren. men de försvinner nog ganska snabbt igen , hoppas de iaf. I hate it ! När jag skulle åka hem från skolan idag , så fick jag vänta på en buss i 40 minuter innan den kom. Höll på att ge upp där ett tag och gå till resecentrum för att ta en annan buss. men sen kom den , äntligen. sen fick vi byta buss och massa grejs. så min resa hem tog ungefär 2 timmar. som brukar ta 50 minuter. hoppas verkligen inte de är så i morgon , då dör jag. fast påväg till skolan gör inget q; men hem är bara för segt. Ska iaf träna sen tror jag , om jag får ut bilen. annars får jag väl skotta lite då som jag inte gjort på år , hehe. Jag som skulle åka massa ärenden idag me , som är ganska brottom med. men de sket sig rätt stort idag. orkar inte åka ut i detta vädret ! får ta de i mon :)
förresten , hittade ett par jätte snygga jeans idag på gina. vill verkligen ha dom , tsm med mina lacoste skor. de blir snüggt de. men får vänta i två veckor tills den drömmen går igenom om inte pappa är snäll innan. men jag gillade verkligen dom iaf. Olinda hette dom. börjat med namn och så nu på byxor , hö.

ska käka lite nu. Puss.

image114

Gosch.

image113

Hur bra är inte den då? Jag bara älskar den filmen. Ligga under täcket i sängen bland alla kuddar och rullgargardinen ner dragen så de blir sådär mörkt. en av dom bästa filmerna som gjorts. helt klart!

söndag.

Hej. Inte orkat skriva nu på nån dag. men i helgen iaf så har jag vart på trubadur i fredags på calzone. va längesedan man va där , men kan inte säga att de va någon höjdare direkt ! känner liksom inte folket i nossebro längre känns de som , eller vill inte känna dom flesta heller. tråkigt men sant. så igår ; va med andreas såklart. käkade tacobuffé på calzone , åh jag bara älskar den salladen. så himla god , yammi. sen kollade vi hockey och melodifestivalen. Lite tråkigt att charlotte vann bara , uh ;( ! och jag trodde för ett tag igår att jag skulle bli magsjuk. andreas kusin va där , hon satt i soffan med sin pappa , sen helt plötsligt så spydde hon i soffan & på golvet. stackars liten! och sen ännu mer över allt. kanske inte va så trevligt att veta. men sen mådde jag inte så bra , men de va väl inbildnings mårilla eller nåt som alltid kommer när någon annan spyr q; sen blev de massa myspys när allt stök var över <3

Händer på påsk då ?
jag skall nog till Jönköping. ser ut som de blir de nu faktis. kan va skönt att få lämna denna hålan nångång. ingen kronan , men de är ju den 29 igen , så man slipper ju vänta så länge ;b

Neh , ska ta tag i min boll nu & mitt hopprep och träna mig lite. så man får gjort nåt vettigt idag :)
Puss.

image111image112

Mormor.

Idag när jag kom hem. hade jag fått ett brev , såg dirket att de var i från min mormor. man ser liksom de på stillen. så när jag öppnade de hade jag fått 200 kronor och ett litet brev , där de stod ; Hej , glad påsk på dig frida. här får du en liten peng att handla påsk godis för. va rädd om dig / mormor. så sött. och pappa bara. liten slant , de kan jag ju inte hålla med om ? haha. ja menar 200 är rätt mycket och de får man mycket godis av. så fick ringa förut och säga tack :) så himla snäll är hon. snart ska jag åka till andreas. hockey idag , som man absolut inte kan missa. sen blir de massa mys som vanligt ♥ I morgon skall jag förhoppningsvis åka till camilla och kolla på bebisen. skall slå en singnal till henne i morgon och kolla om hon orkar ha dit folk , så inte massa mer ska komma och så. köpa nåt liten i morgon me kanske ?
men ska dra mig nu. Puss frida.


open your eyes and you will see , Love love.

Skolan idag har vart okej , för en gångs skull så går faktis bild lektionerna riktigt fort. Håller på med glas nämligen och de är rätt skoj. Gör halsband i glas , kanske inte blir så bra. men spela roll. I värsta fall får jag ge bort dom till nån i släckten som fyller år eller nåt d; sen hade vi jobbig håltimme. då jag satt och gjorde svenska arbete som vi skall redovisa i morgon. kände mig riktigt duktig faktis! sen religionlektion , som inte va så intressant och jag var trött och höll på att somna , plus att magen ropade efter mat. När jag kom hem hade pappa gjort en jätte god Lasagne <3 Jag verkligen älskar Lasagne. så de va gott.
sitter och tänker på min studentklänning. som jag faktis vill ha NU ! och den kommer ju inte fören den 10 maj. de är verkligen långt dit och tänk om den inte passar , då blir de ännu mer jobbigt. men då blir de att ringa nån som kan sy & sy in den åt mig , om den är för liten. Ja då ska jag få på mig den ändå. För de börjar bli nära nu.


Neh , ska gå och snacka lite med pappa om mina planer. han brukar tycka dom är rätt knäppa. men denna kommer han kanske gilla. man kan ju hoppas iaf :)

Puss på er.

beatch.

image109

Jag verkligen gillar denna bikinin. Den är både snygg & fräck ! så de blir nog nått sånt till sommaren skulle jag tro. eller nåt liknande i svart kanske. Va även och tränade förut , de va gött att få träna av sig lite. så nu sommnar jag gott sen ikväll :) ! skola i morgon igen , vilket betyder - håltimme i 3 timmar. uh ! finns inget värre.
ska kolla tv nu. God natt på er , Puss.

så glad.

Idag , studiedag , som är så underbart att ha ! Har vart i trollhättan idag med andreas & andreas mamma. De va trevligt , drog med andreas till alla möjliga affärer som han nog tyckte va mindre kul q; 
Stackars andreas som har åkt på halsflust , va på sjukhuset igår kväll i Lidköping så han fick kolla halsen & fick pencelin idag. Hoppas han blir piggare snart iaf (: & snart ska jag åka med mamma till sollebrunn för träning. måste verkligen röra på mig lite , så ingen ishockey för mig idag.

GRATTIS Camilla som fick en pojke igår.
så i helgen skall jag åka och hälsa på henne och kolla på den. Kommer bli världens sötaste unge :)

så mycket jag måste göra. så måste planera mina drag smart ,
- solariumkort , jag vill bli niggha.
- kläder.
- studensaker.
- måste köpa nytt medel.
- skicka in mina ansökningar om jobb.
- jacka , skor.
- hårförlångning.
- bestämma mig över mitt hår. ha kvar de bruna eller helt enkelt bli blond igen.
båda är ju lika fint , vad tycker ni ? behöver verkligen hjälp här. alla skriv !

och en massa massa mer , jag vill ha allt på en gång. och snart slutar vi skolan & vissa saker måste jag ha innan , och de kommer verkligen aldrig gå. så de blir att låna en massa av pappa.

men skall packa väskan nu. Puss !

mina tankar vill aldrig försvinna.

Lejonet

Du ägnar de två första veckorna i mars åt en salig röra. Dina relationer står på ända, och då pratar vi inte bara om kärlekslivet utan också om vänskapsförhållanden och släktband. Du granskar många saker och upptäcker att flera av dem inte är vad du väntade dig. Spännande men ansträngande. Vissa relationer får nytt djup, andra väljer du helt sonika att avsluta. Andra halvan av mars blir betydligt lugnare, du lutar dig tillbaka och tar en emotionell paus så du kan tänka igenom allt det nya.

Bästa chansen: Vattuman, Fisk.

Bästa stället: I naturen.

Bästa datumen: 8-9/3.


Horoskåpet för detta månadet. hm , ja kanske stämmer rätt så bra iaf. För jag är väldigt förvirrad och osäker faktis sen i helgen. Men de försvinner de med med tiden. jag vill bara att de ska försvinna nu!
Idag på idrotten va vi i styrkerummet , lite styrkepass & vi boxades även lite. övet nu , så nästa gång så kanske jag kan använda mina händer , haha. Ne , jag ska inte va så arg q; men man kan ju tänka lite iaf om de ändå hade vart så bra. Ledig i morgon. så va uppe lite längre idag & sova hos älsk :) och i morgon kanske jag skall åka med Käthe ( andreas mamma ) till trollhättan & kika lite. Blir trevligt !
Nu blir de mat och dusch. PUSS !

 


we will smile for you ,




Lite från gårdagen :) haha Fanny är helt galen på ett kort :D
Nu gäller den 22 mars , då är de dags igen.
sängen kallar ' ♥


uhe.

I morse när jag vaknade , ville jag bara försvinna faktis. Ville absolut inte vakna upp !
Huvudet dunkade som aldrig förr och ont i hela kroppen. och när jag gick upp , kändes de som jag fortfarande va berusad , ramlande omkring & gick in i saker & för varje steg jag tog dunkade huvudet ännu mer ;\ man får väl börja inse de , de är inte som de va förr , jag börjar bli gammal nu d; för de ser inte bra ut ibland. sen vaknade jag lite bättre av att telefonen ringde , babe :) som bara skrattade åt mig. För igår , de var för mycket. jag skulle gå upp för trappan , sen kollade jag upp och där stod han och kollade på mig. sen fick jag gå ut ! haha. och jag visste inget , varken vad klockan var eller vad jag gjorde där ute. så raggade upp en telefon och ringde såklart andreas. som jag inte skulle göra för jag skulle ju inte åka med han hem för han skulle upp kl 6 och jobba. men sa att han skulle komma , stackarn ! så han kom och då va klockan redan kvart i 2 och min skjuts skulle ju liksom komma klockan 2 , men a va snäll att komma ändå <3 men eftersom jag inte visste nått så trodde jag att klockan va 12 eller nåt. sen satt jag och mumlade massa i bilen , som han berättade idag. och jag har inget minne av de , de är helt blackout. phu , så nästa gång blir de nog lugnare. så de va liksom inte menningen att bara försvinna ifrån er Natalie , Josefine & fanny. de va inte mitt fel att jag försvann. men ni hade nog skoj ändå :b annars va de en jätte rolig kväll , skratt blev de & jag har aldrig ♥ måste göras om snart igen.

idag blir de lugnaste dagen på länge. bara och ligga och mysa i sängen.
kort kommer kanske senare. när jag orkar lägga in dom.
Nu blir de kaffe. Puss !

Trust.

Upp med humöret frida , jag vill ha leendet på läpparna. Länktat efter denn kvällen , så jag ska fan göra den till en bra kväll också. mina tankar och min dåliga självkänsla ska inte förstöra en kväll. BORT , BORT , BORT med dom fast klistrade tankarna för ett tag.
' Jag skall iaf åka till Grästorp snart och hämta brudarna , sen ska vi hit & den börjar de. Ladda upp med goda drinkar & ett glatt humör :) sen massa dans och skratt natten lång. Ja vi får ju hoppas detta iaf.
Har inte bestämmt mig än vad jag skall ha på mig , men de kommer väl sen. än så länge är de mjukisbyxor och en slet tröja som gäller , jag har ju många timmar på mig att göra i ordning mig på.

image99
haha , cp kort som jag hittade på den andra datorn q;
Himla snügga. Jag hade inte tackat nej. haha.



Ska kolla tv lite nu , sen dra mig.
Ha en bra Lördag , PUSS.

pain in my head.

confused , confused , confused , confused !!
Varför blev allt såhär ? Jag trodde allt va perfekt , jag trodde verkligen de. smärtfritt liksom ! men nej , inte då. Mina tankar exploderar i hjärnan snart , jag vill få bort dom , snälla försvinn bara. snälla. De går sakta men säkert neråt , och ibland uppåt , men de störtar mer och mer utför.

Hold me in your arms
And never let me go
Hold me in your arms
Cause I need you so

I can see it in your eyes
There is something
Something you wanna tell me
I see it in your eyes
There is something
That you hide from me
Is there a reason why ?
There is something
Something you wanna tell me
I see it in your eyes
There is something
That you hide for me.

Cause I know there is nothing wrong.

Jag vill lita på dig till 110 % , få mig att göra de då också.
ånger , är nånting du lärt dig nu. Om man bara kunde spola tillbaka tiden. då hade min själ vart hel nu , utan oro utan tveckan. Jag älskar dig ,

De försvinner , och de är posetivt !

Better of alone.

Eftersom jag har blivit en kaffealkolist så ska jag göra mig en stor kopp kaffe nu och slänga ur alla kläder ur min garderob och försöka hitta nåt nytt med dom. använda dom på nåt annat sett som man inte gjort förr. Passa på att rensa då kanske och lägga de fint. Just nu hittar jag ingenting där inne och jag blir lika arg varje gång jag skall leta efter min kläder. Men först , Ladda ner ännu ett avsnitt av one tree hill , ett nytt har kommit och ingen är gladare än jag ' :D <3

stå för din sak.
Puss.


image98


everthing and nothing.

Hej ,
Idag har jag vart i Uddevalla på Torp med pappa :) alltid lika skoj att åka ut med pappa. Alltid får man nåt behövligt med sig hem. och idag blev de en skjorta från vero moda. som faktis inte kommit till trollhättan än , uddevalla är liksom lite före , så de va gött att få köpt den innan den kommer dit :) sen blev de även lite annat plock. typ som ' Hopprep , haha. måste börja komma i form även hemma så de passar ju perfekt , sen spary & lite annat små grejs som man bara behöver liksom. så de va en bra dag <3 Idag blir de bara en hemmakväll för min del , andreas är ute med jobbet. Lite bowling & sen stads. så jag blir hemma ikväll , kanske sätter på en bra film & käkar nåt gott. städa mitt rum & toaletten ? Kommer hinna med mycket idag iaf eftersom jag ska va själv hela kvällen och natten låång. & imorgon blir de kronan. Natalie , Fanny & Josefine skall nog med. Får hoppas detta iaf , skall nog slå en pling till någon av dom sen och kolla lite :) så då behövs verkligen rummet städas. phu !

igår va också en bra dag :) Åkte till göteborg med älsk. käkade gott och Kollade på hockey. Frölunda - Färjestad.
& varje gång vi kollar så vinner färjestad , så börjar gilla att åka dit och kolla på de nu d; sen somnade jag gott i din famn , du förgyllar mina dagar

Men nu ska jag duscha sen börja tänka på refrängen och städa lite.
Pusspuss.

Road tripp.

Onsdag , Roligaste onsdagen på 3 år iaf d;
Tog en tripp till Donken idag också med tjejorna som bestod av camilla , Natalie , Lisa & sara. Men idag blev de fett snålt. en chees , morötter & vatten ! Gosch , vad jag kände mig nyttig för ett tag. Sen tog vi en tripp på överby , kollade runt lite. sen blev de även godisjätten innan de va dags att åka tillbaka till skolan. Idag hade vi iaf musik i bilen , som va lite trevligare.  Vi roade iaf ett par som stod jämte oss vid stopp ljuset , haha ! Men de är ju gött att några kan få sig ett gott skratt om dagen iaf. Pimpade med solglasögon och högmusik. Rolig bilfärd helt enkelt :) Sen påväg in till skolansparkering så mötte vi en kille som skulle ut , & vilken blick ! Den släppte liksom aldrig.
sen va de religon , där Jesper va på tvn , haha q;

Nu är jag hemma , väntar på att andreas skall ringa. Om de blir träning idag eller ej.
annars kanske de blir de ändå , min Diet går ju inte så bra. en stor godispåse kanske man inte skall äta då ?
så kan ju va lite gött att träna idag också :) då blir de 4 gånger på fyra dagar.

Imon är de hockey. skall till Göteborg med andreas & kolla Frölunda mot Färjestad <3
Jag hoppas ju iaf på mitt värmland.


Måste köpa nått nytt tills på lördag. men vaaaaaad ?
annars får jag väl leta rätt på nån gamal trasa i min garderob. Förslag på nåt snyggt ?

skall koka kaffe nu :)
- Puss.

image97

Ja vill ha.

Jag va framme i affärena en sväng innan jag skall åka och träna.
Kollade i skoaffären igen , som jag inte skall göra. För jag blir bara så sugen på att köpa nåt hela tiden. och jag vill ha mina Lacoste skor jag sett där. Jätte söta ! De är liksom tygskor , och de som är så skönt att gå i. Ungefär såna som på bilen , fast lite nyare då :) & frida ska köpa dom , måste ha. Så äre bara !
ska nog slå en pling till pappa nu & berätta & hoppas på svaret jag vill höra q; haha.



Skall ta och åka nu , passet börjar kl 6. så bäst att åka nu.
Hejs <3

Gliiiider.

Hej -
Kom hem i från skolan från en stund sen. Dagen har vart okej ! Bildlektionen va rolig idag , kanske bara för vi inte målade och för att vi får bestämma själva nu vad vi vill göra :) Sen drog jag , camilla , Lisa & natalie en sväng med bilen till mc - donalds. Men de fanns ingen sterio i bilen , så vi fick göra de bästa av saken & sjunga själva helt enkelt. Men de va fy skam de heller , riktigt stjärnor på't - dududoodudo !
sen var de foto. Gjorde inte så mycket nyttigt , blev lite framkallning och så.

åh , jag vill så himla mycket. Men kan inte hälfen av de typ.
ge mig mer one tree hill avsnitt då. Jag är beroende , och de finns inte mer än 6 avsnitt av säsong 5. och de suger ju rätt hårt faktis. Laddade iaf ner frondas nya album nyss. de kanske är bra ? Ny musik behövs alltid , sjukt trött på allt annat. Ibland vill man bara spy på de.

men. Nu ska jag dricka en stor kopp med Kaffe och sen packa lite & byta om sen ska jag till sollebrunn och träna core. så , ha de kanon. Puss !


image94

You can feel it all over.

Sitter här och käkar apelsin , så himla gott :) de tröttnar man aldrig på. Kan äta minst 1000.
Va precis hos min kära vän Linnda och lämnade en sak i hennes postlåda , överrasking.
Hoppas hon blev glad över de hon fick q; haha. Linnda som snart skall flytta till grästorp , alla flyttar längre och längre bort från allt. Men förståligt , jag skall aldrig i mitt liv bo kvar här heller. Nej , de blir vara eller Lidköping för min del till sommaren , skall bli så himla skönt att få flytta. Men jag länktar mest efter att få åka till Ikea & åka och storhandla.
Jag älskar verkligen de , & innreda såklart ! ♥ / men ett halvår kvar bara sen blir de minsann flytt.

Blir träning sen 19.30 , kondition och styrkepass i 75 minuter.
de passet gillar jag , då får man verkligen jobba ut allt som finns i kroppen känns de som. Om man kör fullt ut då :)
Skall slå en pling till Mariella och kolla om hon ska med idag.
så , hejdå !

3/3 - 08


Sitter i skolan nu , väntar på att min lektion skall börja snart. Arbetsmiljö och säkerhet '
och jag behöver kaffe känner jag !
Snart börjar bikinisäsongen . och jag har gått upp 1 kilo på bara en vecka ungefär.
sluta ät Frida , de kan väl inte vara så svårt ? Iaf allt onyttigt jag har proppat i mig den senaste tiden.
Så nu blir de strängare regler framöver ett tag , iaf tills sommaren är över d;

image93

Jag känner mig dööööööd idag.

Hej&puss.

Häy.

image92


Kom hem förr ett tag sen , va gött att få träna av sig lite :) så nu känns allt mycket lättare. När jag kom hem , kollade jag lite i mina lådor & hittade en gamal bok med massa skönhetstips i , Så jag betämmde mig för att göra en ansiktsmask. Tog för torr hy. För min hy är väldigt torr denna årstiden.
Haha och de funkade ju riktigt bra :) super len nu.
Skall även testa scrubkrämen sen när jag går in i duschen så får man se om den är bra också.

Till ansiktsmasken behövde du iaf ;
- En mosad banan
- 2 msk honung
- 1 tsk citronsaft.
så va de bara att blanda ihop och ha på de i 15 min.
Göööörbra.

Skall äta lite nu , sen blir de dusch.
sen gå en sväng till mamma & hämta en grej jag glömde där förut.
sen blir de film , funderar på att kolla Grease kanske. de va år sedan man såg den.


Puss&kram.

solsken '

Att man kan bli på så bra humör av lite sol ? Jag älskar sooooolen.
men vem gör inte de liksom. Vårkänslorna kommer direkt & massa minnen och roliga känslor kommer tillbaka direkt :) Snart sommar , inte långt kvar nu ! och hoppas den vara länge iår.
Jag skall iaf ta vara på den , För de är ju faktis de man länktar efter i ett helt år.
Va iaf ute och gick en promenad nyss :) , gick en sväng till högaberget.
såg en hel del blommor där nu faktis , skönt att se att dom börjar komma nu !
sen blir de att åak till vårgårda med mamma , sen vidare till sollebrunn & träna ännu mer.
Meeeen nu ska jag ut och cykla lite eller bara va ute iaf :)

Puss.

image91

old times.





Jag kommer ihåg detta , som om de var igår !
men uuuh , de är verkligen en evighet sedan.
& jag saknar den tiden nåt så enormt mycket.
<3

De var mycket skratt på den tiden , mycket bus man hittade på q;
Tänk om man kunde spola tillbaka tiden , bara för ett litet tag ?
De hade vart nåt :)


snuvig.

Ja då är man förkyld igen , unk !
allting kom igår , och de är ju så sjukt jobbigt när de bryter ut. Jag får tillomed tandvärk när jag börjar bli sjuk ,
haha de är lite stört ! Så igår blev de en väldigt lugn kväll. Kollade Lets dance , sen hälsade vi på oscar en sväng.
sitter och pepprar mig med massa halstabletternu & te. Inte så god kombination faktis.
Men jag klagar inte , de är bara att stå på sig. De går över rätt fort.
Mammas kille , urban. Har fått inflensan , så jag skall nog hålla mig borta därifrån ett tag iaf ,
för de är de sista jag vill ha ;S

Idag ; vet faktis inte vad jag skall göra. ska åka till hjärtat en stund sen.
Han skall kolla hockey kl 3 , så de är inte lockande idag. så åker dit efter de :)
Då får man se vad som händer. Kanske O'lerys idag ? om nått mer folk vill hänga på.


Näh , har inget viktigt idag. orkar faktis inte skriva mer nu ,
Ha de underbart , puss.


image83

Jag saaaaaknar turkiet !
all denna värme , solbrända ben och massa go mat.