Göteborg '


Fick handlat nytt löshår , skor , ett linne , och lite smycken :) så nu är jag glad. Påfyllning i Garderoben , aldrig fel.Gjorde även ett klipp förut. Köpte två soffor , ett bord och en tv bänk av min moster för 800 spänn. cpbilligt! Där gjorde jag allt ett klipp d; Jag är vaaaaaaaaaaaaarm. svettas. Snart bär de av till Grästorp. Kronan ikväll , kommer bli skoj. PUSS !

image199

HejherrQ'



Hej. jag har sjukt tråkigt och jag är på lite bushumör just nu. sitter och fnissar och skrattar för mig själv och kollar på cp bilder och kommer på alldeles för många cp idéer. kanske är de för jag är över trött. Skall snart åka till vara hem till Oscar där Andreas och Karl är , dom spelar de nya GTA. Va inte så lockande att sitta där och kolla när dom spelar de när man ser de på tvn hela veckan när andreas är här ändå. så sitter här en stund till och snackar med Muminbarn , ( Janika ) Hon har lovat mig nu att byta familj i sommaren en riktigt jävla varm dag. så jag får se hennes grannar som går med baröverkropp ;D Haha. så får hon se min. snygg baikfrån iaf. Han liksom aldrig se framsidan förut. synd att man inte va gay. då hade de räckt med den snygga baksidan :)

Neh. Trött , övertrött , Trött , pissenödig , flum.

Kronan i morgon efter en shopping dag i Göteborg. Ska dit med Josefin , Fanny och Natta. Får se vart vi blir av innan och så. men de löser sig i morgon , de göre alltid.
Men ha en bra natt , Köss.

image198

I love friday.


Idag har min dag bestått av sol , sol och sol. har även vart med mamma på Vara trä och kikat lite. mamma köpte fyra jätte fina tallrikar , som man skall ha pasta i till mig och andreas. Eller till våran lägenhet helt enkelt. Sen blev de mer sol och sen tog jag cykeln och begav mig till skoaffären och köpte ett par skor. Pumps , äntligen. skall även ha dom på studenten tror jag (: Jag är svettig och funderar på att ta en kalldusch.
Ha en ünderbaaaaar fredag. Adjöken!

High Chaparall

image197
- Skrattar lika mycket varje gång åt Filip Hammar och Fredrik Wikingsson
med programet High Caparall. De bästa av allt och de mest inteligentaste som sagts.
" That was I nice sausage "

Fettgrymt!



Skolan lugn som vanligt. Kollade på Teater nu i slutet som Måg' gjort , en svensk historia. Gick tidigare för jag va grymt hungrig och ville bara hem och få mat i mig, de va svettig soppa i skolan idag. så fick i mig en smörgås , gurka och lite annanas i stort sett. Så precis slängt i mig två feta korv med bröd och ett stort glas med Juice. Jag har fastnat för korv med bröd. käkar de jämt nu känns de som , och de är Gott. Bättre än macka som jag levt på hela veckan ungefär. Fick även tillbaka våra brev idag som vi skrev i ettan , första veckan med klassen. Haha , vilken tönt jag var.
Men de va lite kul att läsa igen :)
En sak som är mindre kul är att Mormor åkte in till sjukhuset i natt. mamma ringde förut och sa de. Men får hoppas att hon mår bra iaf och att de inte va nått större. Ska hälsa på henne på lördag när jag ändå är i Gbg.

Men nu ska jag vila lite. Puss !

updt , 18:37



JAA ! den 1 Juli flyttar jag och Hun till vara. och jag kommer inte sakna Nossebro ett dugg , tvärtom. superglad , just nu. IKEA , here I come. haha! Puss.

something in the way'



' åkte hem tidigare idag. Hade ändå bara Religion , som vi säkert inte skulle göra nåt viktigt på, Redovisning som man fick göra om man ville, så de va självklart vad jag ville. Åkte med 12.50 bussen till Grästorp så kom mamma och hämtade mig. När jag kom hem bytte jag om direkt till Bikini och la mig och solade en stund. sen blev de jätte varmt så gick in och kollade på The Hills. Snart kommer Hun , och jag är glad.

image196
Ha en underbar kväll , Pussis Frida.

Rastlös!


Detta är nog dom onödigaste lektionerna alltså. speciellt nu i slutet , kommer till skolan för att bara sitta typ. Vi gör ju absolut ingenting. Jag är så rastlös så jag vet inte om jag vill sitta , gå omkring eller sitta vid datorn. Ingenting känns speciellt lockande. Men hamnade här lite nu iaf , där jag tillbringat resten av morgonen också. Funderar starkt på att gå och äta tidigare om någon har lust att hänga på mig. Jag vill hem , Hem och sola. men som tur är så skall de bli 26 grader på fredag. Pressa hela dagen , mh!

image195
Jag har nog fastnat lite för blommig. sött !
snyggt Linne från Nelly's.

Seg onsdag.

Idag är en seg dag i skolan. I morse vaknade jag kvart i 7 ungefär. Va riktigt seg och de tog en stund innan jag kunde bestämma mig om jag skulle iväg till skolan med 7 bussen eller ta den senare. Men frånvaron tar emot. Har alldeles för mycket nu och vill inte att dom rapoterar till CSN. Har ju iof bara ett studiebidrag kvar efter detta. eller? Alla säger de iaf. Men jag får tillbaka mina skattepengar på 3000pix så kan skippa dom fattig 900. Eftersom jag alltid ligger i skuld d; Men man ska inte klaga av att få mer. Men tog på mig något enkelt iaf och knappt något smink och håret oborstat och begav mig till bussen. Börjar dock inte fören om en timme ungefär. Snart bild. säkert redovisningar idag igen. Pest&pina. sen Håltimme på 2 timmar. Men en sak som är bra idag , de är att de är Lasagne , mums!

Nu står de still , Pusshej.

Inställt.

Idag hade vi ingen Foto. Bara om man inte va klar som jag är. Så jag softade lite i solen och gick och kollade lite på stan innan min buss kom. De betyder alltså , ingen foto nästa vecka heller och vi gör inte ett piss på dom andra lektionerna heller. så ledig hela nästa vecka ? Jatack. Känns lite sådär onödigt att åka till skolan och bara sitta. Men nu ska jag pressa lite i solen innan den försvinner runt hörnet. Puss !

Fobie ?

Redovisning idag i skolan. Min störrsta skräck är nog att redovisa. När alla sitter och stirrar på en och man skall få fram vad man tänkt och göra en bra redovisning så alla förstår. De är inte min grej. Missat många timmar i skolan pga av redovisningar. Va är de för fel på mig? att jag aldrig lär mig att så jäkla farligt är de inte. man kan ju prata inför massa kompisar annars och alla lyssnar. men de är nåt med redovisningar :\ Jag är en stor fjolla. Jag vet!Sen så har jag nog tappat orken helt. Allt känns riktigt tråkigt just nu. Kroppen känns helt tom på energi. Tråkigt att sova , tråkigt att va vaken. Ge mig studenten , så kanske orken kommer tillbaka.

Ser framemot att få åka till Göteborg på lördag iaf , köpa nytt. Shoppa gör en alltid lika glad , man blir alltid på strålande humör efter en shopping dag. sen på kvällen är de sista kronan och de får man inte missa. Någon som vill följa med? Skriv isf :) Men Nu har vi nog lunch. Vrålhungrig! Puss.

Wonderfull world.

Idag har nog inte vart min dag. Inte i morse och inte i eftermiddags. Vart irreterad och mycket trött och slö. Vaknade nog helt enkelt på fel sida. Så när jag kom hem. Läste jag tidningen och tog mig två mackor. sen va de sängen direkt. och har legat och sovit fram tills nu. och de va riktigt skönt kan jag säga er. Får skylla mig själv nu att jag inte kommer somna i kväll. men detta behövdes verkligen! Snart skall jag gå över till grannen och kolla om jag kan sola. Gu , va skönt de är att ha solariumet så nära. Bara att glida över gatan , haha!

Föresten , Jag är sjukt sugen på en iskall jätte god drink och bara sitta i solen och steka med brudarna och bli brunare och brunare för varje drink man dricker d;
mh , summerbreeze.

image194

HEJ , alla glada.

Va precis hos Mariella och hämtade min balklänning. Och den satt bättre och va bättre än vad jag kom ihåg. Nu gäller de bara att jag inte rör godis skålen nåt mer så jag inte går upp , då kommer jag inte i den sen. Haha. Gå ner 2 , 3 kilo till hade vart perfekt! snart skall jag gå och sola lite tänkte jag , men först äta en jätte god tekaka. Varför uppfanns de brödet? Livsfarligt. Puss hej.

overkligt,

image193



Jag har följt detta sen jag läste de för första gången i tidningen. De känns helt overkligt , helt sjukt. Att de faktis händer sånt här , 4 mil bort här ifrån. Att de finns såna sjuka människor som gör sånt mot en 19åring. Eller mördar någon urhuvvutaget , spelar ingen roll vilken ålder man är i. vad tänker man med? Även flickan i från Alingsås och en från Göteborg. Hoppas, hoppas dem är i liv iaf. Chansen är inte så stor verkar de som :\ Inte konstigt att man faktis är rädd när man är ute. och de är helt fel! USCH!
Finner inga ord helt enkelt.

summer dreams.

image189image190
image191image192
Söta klänningar , Sommar drömmen. Även till fest ! Gillar den gula sjukt mycket iallafall.
även dessa skall inta min garderob någon dag. Bara pengarna flyger in på kontot så.

Idag , hitills så har jag inte gjort så mycket. vart och köpt en blommkruka som jag fick gratis tillslut. ( Tack mikael ) :) sen till affären och köpte en paj , och en Blomma till mamma , även ett kort. sen hem till mamma och lämnade blomman på bordet , så blir hon överraskad i morgon när hon kommer hem ifrån kusten.
så nu blir de käk. Pussis.

Fredag hela månan.

Tar gårdagen först ; Åkte till skolan. Gjorde klart mitt fotoalbum. bara lite bilder som skall klistrar in på måndag , som inte hann torka innan jag va tvungen att rusa till bussen. När jag kom hem , hade pappa grillat. Gott! Sen kom andreas , så åkte vi och kollade på lägenheten. och jösses vad mysig och snygg den var , nästan bättre än den andra. Känndes lite mer rymlig och större på nåt sett :) Så vi sa att vi ville ha den. Nu återstår de bara om hyresvärden går med på de osv. Men killen som bodde där nu sa att de är nog inga problem. så hoppas, hoppas verkligen på de bästa. Om turen är med så blir de flytt den 1 juli , så skönt! Sen va klockan mycket , och jag va fest sugen. Men hade inga pengar och klockan va lite för mycket för att börja fixa sig osv. Men nästa helg så , då är jag laddad d;

Idag blir de en lugnt dag/kväll. Kolla eurovision ikväll iaf. Även åka och köpa morsdag present till mamma om en stund när pappa kommer hem. men ska försöka fixa till mig lite så jag inte ser ut som skabb.
PUSS!

Summerbreeze.

Hej , Sitter här och dricker Kaffe. Skall snart åka till skolan för att göra klart min fotobok som man slitit röven med denna veckan. måste verkligen jobba när jag kommer dit , för hinner inte va där så länge. måste hem med 4 bussen igen. För kanske skall kolla på en ny lägenhet idag. En trea , fast hyresrätt denna gången då. Fast den är dyyyyyr , uh. så man får la se hur de blir med den saken.
- Konstigt nog är de faktis folk som läser bloggen. Men ingen som kommenterar. Tråkigt! va tråkiga då.

Om jag inte hade haft en studentklänning redan , så hade jag köpt någon av dessa.
Helt klart '

image187

image188

Pussis frida.

MajsKoooorv faktis.


Jag och älskling hade piknik nyss , fast i mitt rum. Tog fram filten i sängen och en bricka med två majskorvar eller Kolvar som de heter , och smör och saft ! haha kändes lite som piknik sådär. Mys ! Så nu är jag mätt , skall snart gå och duscha sen krypa ner i sängen. Kommer somna som en stock känns de som.
Natti natti , sov sött !

image186


Grymt trött.

Jag är så sjukt trött idag. Har vart de hela dagen verkligen ! Dagen började med att jag skulle gå upp tidigt för att göra lite foto i skolan. men vaknade vid 9 , då va de liksom ingen idé att stressa. sen tog jag bilen och åkte vid halv 10 ungefär. Sen va de svenska , sen grafisk illution. Vid 16.10 hade jag prov i Judendomen. Gick betydligt bättre denna gången än förra iaf. sen körde jag Lisa till resecentrum och vidare hem. Bestämt mig att jag får åka till skolan i morgon och sitta där ett tag och göra klart min fotobok. fattas några bilder , så blir att palla sig upp på morgonen i morgon och få gjort de. Sen , sen äntligen. så kanske de kan bli lite slappt i skolan. 3 veckor kvar nu! och sista veckan är vi liksom lediga , om vi är helt klara med allt , fatta skönt ?
Nu kom babe , så nu ska jag krama sönder han.

Love frida.

Sommrigt.

image184image185
Om jag fick bestämma så skulle detta ligga i min Garderob nu.
Nytt från Ellos. älskar verkligen den blusen ! När pengarna kommer in på kontot , försvinner dom på blusen.
Adjööööken , pöss.

Afasi & Filthy.


Allt kommer bli bättre och lösas igen om du har pengar i fikan eller ett ess i din arm.
Allt kommer lösas och bli bättre igen om du har pengar i fikan  eller ett ess i din arm.
Gliiiii Glider.

Grym låt :)



stress '


Jag skulle kunna dö av stress just nu och panik , vet överhuvudtaget inte ens vart jag skall börja. De blir liksom bara till en stor röra allt ihop. Idag har jag stressat med fotot i skolan. Fotoboken skall va klart på torsdag. Dedline att lämna in på Fredag. sen ska jag sitta med Religionsarbetet i morgon hela håltimmen. sen prov på Torsdag som jag måste klara , annars får jag inte G i kursen. GAH ! Juste ja , de va foto också. När ska jag hinna de då? Om vi går i skolan till 4 i morgon och på torsdag. Aja , va berädd på att jag kommer bo i skolan i veckan. Men de fixar sig alltid !

Va precis i vara iaf hos Elaine och kollade min klänning. Jätte fin va den nu iaf och den satt mycket mycket bättre :) Sen åkte jag förbi andreas en sväng och lämnade lite kläder till hans mamma och syster som dom kan kolla på. Rensade nämligen garderoben igår. Duktigt av mig !
Ha , Plugga va de.

Puss !

Pics.

image183
Mycket kort nu , men bara för jag Gillar detta kortet skarpt.
Gammalt men alltid bra.
Cathrin och Jag för 3 år sen typ.

Glider.

Jag skrattade så mycket nyss så jag höll på att göra på mig i byxan. Och de är sanningen ! Skickat massa kort till adéle som jag helt glömt av , även suttit och kollat på massa andra mongo kort som man tagit , HAHA !
åååååååh , Jag är lycklig. Innan jag hamnade här och kollade på kort så pluggade jag. skrev klart arbetet i Religionen , de som jag skulle skriva iaf och även lite jämförelser. sen gjorde jag mer religon. skrev om mina anteckningar lite och så till provet på Torsdag. sen har jag skrattat , måste dock börja plugga snart igen.
Men först ; dagens cpkort (;



Borde inte visa dom , men va fan. ens rätta ja kommer fram ibland , HAHA !

Måndag 19 maj.

Mitt systääääm har problääm. Nyss hade jag massa att skriva , men de försvann så fort jag skulle börja. Shit , de är verkligen helt tomt ! Jeje , skitter i skolan iaf. Börjar inte fören 09.50. Måndagar är så sega , men tisdagar är ändå värst. Idag i bussen hade jag iaf Adéle att snacka med så va på humör och inte så trött när jag kom till skolan. Fått prata av mig lite d; Vaaaaaaaarför ? Lägger dom inte ut kort på efterfesten eller på casa. Jag vill se kort. alltid så jävla sega , öuuh. Annars brukar de va på samma dag , iaf på alla andra ställen. men här får man vänta i 1 vecka typ , känns de som. Eh , ska läsa Piraja nu och köpa kaffe snart. Puss !

image176

Get the clear.

Brick & Lace - Get that clear. bra låt !
Efter jag skrev senast så har jag segat ännu mer. Denna dagen är seg. Duschade , sen gick jag och solade en stund. sen frågade pappa om jag ville ha mat. Jag va absolut inte sugen på Pizza. Så beställde en räksallad. kan äta ihjäl mig på det , fast nu mår jag illa av alla räkor. va nog lite för många! Men sängen kallar. De är ju hockey. VM final idag , sverige spelar tyvärr inte. men alltid lika kul att se final :) Så nu blir de sängen och för resten av kvällen.
PUSSNatti ..

image175

Dance with me , babe!

Igår blev de Casa. Cyklade till Ekvallen med Janika för att förfesta lite. Folk spelade brändboll först , och de va svin kallt , så de gällde att dricka fort så man blev varm. sen drog vi hem till Niklas där va de iaf lite varmare. Massa folk va de där , fattar inte hur alla fick plats. För de kom bara mer och mer folk hela tiden och vissa kände jag inte ens igen. Men de va skoj , alltid skoj med mycket folk ! Satt och tog kort med Oscar och Janika. kan ju inte påstå att de blev några skönhetskort direkt , haha ! Men roligt var de ;D Sen skulle Ja och janika cykla tillbaka till Nossebro också. Tur att de va rak väg iaf , annars hade vi nog legat i diket. Lyckades hålla oss i från de iaf. Sen hem en snabbis till mig , hämta lite grejer och lämna cykeln. sen vidare till Janika och lämna cykeln och så. sen casa ! Som va ganska skoj faktis. Mycket roligt folk denna gången så de va skojskoj :) Träffade även Natalie , Madde och cathrin. De hade jag inte förväntat mig så de va roligt.

Idag är jag seeeeg. Mitt huvud va inte att leka med i morse. ajaj.
Sovit hela dagen typ , gick upp klockan 4 då jag gjorde mig två korv med bröd. Min mage skrek efter mat !
Men nu blir de dusch. sen kanske gå och sola lite , fårse.
Puss på er !

Fcuk!

Budet blev till 150 000 så vi va tvungen att lägga oss. Måste ha råd att leva också ! Men kanske har nåt nytt på G , jag är på hugget nu. Kollat runt lite och hitta en som blev ledig den 1/8 en 2a. ska ringa på den i morgon och även sätta oss i kö på andra fastigheter. De va tråkigt , för jag gillade verkligen den! super snygg liksom.
IM IN LOVE! phu. att vänta lite till har väl ingen dött av ? :) eller.
Puss , nu kom älsklingen min ♥

Give me the hold world.

Idag har jag inte gjort ett piss faktis. Min dag har bestått av att försöka göra så klockan går snabbt. Jag har inte lyckats! Lång dusch som jag trog ut på. ätit mat och läst tidningen extra noga. Vart hemma hos mamma och snockat , suttit vid datorn och kollat samma saker om&om igen. Kollat balfrisyrer , och åkt till affären ett antal gånger. Jag är typ stammis där , iaf idag. Hun , kom hem i från danmark nu då! De är nu jag behöver dig. jag har världens ångest nu också. käkat en hel chokladkaka och jag mår illa. Liksom inte käkat godis på nästan 2½ vecka och nu blev de en stor chokladkaka. blä! Någon som vill gå ut och gå med mig ? Näe , tänkte väl de. annars slå en pling eller skicka på msn , yeh. eh , älskling kommer hem ikväll. så får glo tv sålänge och hoppa hoprep. Köss!


NRJ , Hit music only.


Sitter och lyssnar på NRJ nu. så sjukt trött på min musik jag har på min playlist så jag spyr snart på den. Lite variation nu iaf , fast man har hört dom flesta låtarna rätt ofta. Jeje , Idag kom jag inte till skolan bara för min klocka på mobilen går 1 timme efter som jag inte märkt. måste ha hänt nåt nyss med den. Klockan ringde halv 9 , men min andra klockan på väggen va liksom halv 10. så gick ut i köket för att kolla om de va den som hade stannat. men de va de ju inte , för klockan va ju faktis halv 10. och bussen går då ! så ingen skola för mig idag. Vad skall jag göra nu då ? Va hemma är inte min stora grej precis. så långtråkigt och jag är rastlös ända från fötterna till topp. Men nåt skall jag väl kunna hitta på. I värsta fall får jag kolla tv eller nåt annat tråk , eller dra en sväng till mamma och tjöta.

Andreas skall snacka med banken idag om lägenheten. om lån & så.  Sen blir de att lägga ett bud. Tjejen som va där efter oss och kollade hade lagt 100 000. så nu måste vi lägga över de. och de ska va inom i morgon helst.  så de är lite brottom om man vill ha den.  Jag hoppas verkligen på de bästa iaf :)
over and out !

image174

Nu blir de massa kiwi. mums !

Lägenhet.

Kom precis i från vara. Började med att jag åkte till Elaine och lämnade in min klänning hon skall hjälpa mig att sy in. sen tjötade vi lite , kan säga mycket till henne liksom :) sen åkte jag till andreas så begav vi oss in till vara igen för att kolla på lägenheten. och den va super , jätte stor och mysig. och jag gillar verkligen att de är två våningsplan. Blir lite strörre och mer utrymmligt då , så man kan röra på sig lite mer. Nu ska vi bara tänka igenom hur mycket vi vill lägga och hur mycket de går så de går igenom och hoppas på att ingen bjuder över oss. Annars har vi en lägenhet i september ungefär. Men eftersom den va så himla stor och snygg så finns de nog någon som lägger mycket är de värsta :\ men jag håller tummarna sten hårt !

Nyss blev de lite vegetarisk mat som jag lagade till älsk. Han va lite tveksam först om han vågade äta de , men sen sa han att de va riktigt gott faktis. och de är de :) speciellt de jag gjorde idag iaf , mums!
& nu är han och fiskar , så funderar att dra till mamma en sväng och berätta lite om lägenheten.

Frilufts dag i morgon , uuh.

home , sweet home.


Hittat lägenhet i vara nu. men de är bostadsrätt , så vettefasen om man skall köpa den. men inte så dyrt ändå. En 3a för 100 000. Inte så farligt , och jävligt snygg är den med. Så blir att tänka igenom innan den försvinner för de gör den nog snart. Efterlängtat att flytta till vara har jag förstått d; Suttit ett tag och kollat möbler och annat skoj. även om jag inte flyttar dit så kan man väl få drömma sig bort ett tag om hur man velat ha de?
Trallar till Jason nu , den ger lite minnen från 2 år sen faktis. När den spelades dyngnet runt ungefär. Men skall göra lite nytta nu och laga lite mat. Puss !

image173

Måndag.

Jag är dötts trött idag. orkar knappt hålla uppe ögonen. Ge mig kaffe. Jag tror inte de hjälper så mycket men de kanske gör lite underverk! & sen har vi redovisning , kommer somna innan jag ens hunnit säga nåt. men har inte så mkt att säga så de går nog bra. Men gäääääsp.
Kan ta helgen lite kortfattat kanske ; Lördag , Då va de kronan på kvällen. Natalie kom hem till mig en stund tills andreas kom och hämtade oss. sen åkte vi vidare till vara hem till oscar. Där även. benn & Karl var. satt där lite och förfestade , se vid halv 12 gick vi vidare till kronan. och jag hade bomullspår efter mig ;D så alla vet vart jag vart om dom visste att jag hade bomull i skorna , haha. Inne på kronan va de som vanligt men skoj. Träffade Catrin & Madde som vi var med resten av kvällen , dansade och allt sånt där. Helt okej kväll faktis. EMD nästa helg ? Får tänka påt. åååååh , en halvtimme kvar sen blir de kaffe. Köss !

Bränd.

Idag skulle jag och älsk till trollhättan egentligen för att kolla lite. Köpa ny keps och annat och kolla på våran konstutställning. Men daniel ringde i morse och sa att dom skulle ut till kusten och fiska med båten. och eftersom andreas lovat han i 2 veckor , kunde han inte säga nej. så där va min lördag förstörd. jag blir så glad när de händer nånting , slippa va hemma och dega och absolut inte göra nånting. så blev lite besviken! Men jag vet hur mycket honey älskar att fiska så. Så jag har solat idag , jag är bränd. men jag pressar ändå. De gör lite ont , men eh. De har väl inget dött av ? Mamma blir sur på mig. för hon vill inte att jag skall bräna sönder mig. men de skiter jag i de också. Fy vad jag är dum. Men jag vill ju va brun liksom :) fast nu är jag bara röd , men de blir till brunt sen!
Kronan ikväll. Natalie skall med , skall till vara innan och så. Maskerad idag , så man behöver ju inte se ut som en supermodell precis. kan se förjävlig ut. Då säger man bara att de är ens utklädnad d; Men ska ut i solen igen och käka mina morötter. Puss!

image172

Saknar kusten som fan. jag är liksom nästan uppvuxen där.
snart ska vi dit. Jag&babe !

Röö ' och fräknar.

Solat nu i 3½ timmar ungefär. Började kl halv 11 tills nu , skall snart ut igen. Gjorde bara ett avbrott förut när mamma kom för att ta med mig till affären och hjälpa henne vilken hårfärg hon skulle ha. annars har jag pressat. Och kan sähga att nu är jag rööööd som en kräfta. snyggt , eller inte! Men de ger ju resultat sen , rött blir till brunt. Har även ansiktet fult med fräknar som jag får på sommaren. Lite sött äre allt d;  men de försvinner lika fort igen. men nu har jag mängder runt näsan och ut på kinderna. Skall ut och pressa de sista , sen blir de dusch & mat. Puss !

stekig.

Ledig , som betyder steeeeka hela dagen i solen. underbart ! Pressa, pressa, liksom.
utmaningen idag egentligen , men orkar inte åka dit för att kolla på den när man är ledig. Har ju liksom planerat annat. sen har jag ju sett den i två år. händer nog inget nytt , förutom att man missar dissarna från Nisse och måg's dissar. de är ju lite roligt faktis. Ikväll kanske de blir grillning hos camilla. Om jag kommer dit , eller om de inte dyker upp något annat. får kolla de sen när babe kommer hem i från jobbet. Men nu kallar solen. Puss på er!


De går bra nu.

Precis vad de gör. De börjat gå bra nu , känner mig i toppform.
Utställning idag i konsthallen med alla våra bilder vi gjort i 3 år + lite av media programet som också ställer ut. Slitit i 2 dagar nu så allt skall bli bra. synn bara att jag inte kunde va med idag. Börjdade liksom klockan 5 och min sista buss går 17.10. så de va lite tråkigt. men skall allt åka dit nån dag med andreas så han får se allt , om han vill såklart. och de tycker jag att ni också ska. håller på ända tills den 18e , så ni hinner ;)

Annars , har soleksem. fyfan vad de svider , hatar liksom de. förra året fick jag inget och nu har jag massa. vattenkopper på nytt , ser nästan ut så. Men som tur är försvinner de efter några gånger. Nu ser de bara förjävligt ut.
men , tror jag avrundar här. Puss !

nyttig.

Sjukt varmt idag. bastu i konsthallen , gjorde klart idag för utställningen i morgon. så dit får ni gå och kolla d;
På rasten käkade vi ute i solen , köpte en räksallad på ät&bar har jag för mig att de hette och satt i solen och njöt. sen till konsthallen för att göra klart de sista och jag trodde att mitt huvud skulle sprängas ett tag. sjukt varm och huvudvärk , kan inte bli sämre. men sen fick jag en huvudvärkstablett som räddade min dag och de som räddade min dag ännu mer va att religonen va inställd så man kunde njuta av solen lite extra. Hade nog inte orkat med en religons lektion om jag skall va ärlig.

Har ju börjat äta nyttig nu , inte godis på en hel vecka och inget små ätande , stolt! så min frukost bestod av ; Äpple. Lunch ; räksallad. och sen till middag när jag kom hem ; tonfisk , en köttbit och massa sallad och såklart massa vatten. Men de är nåt fel på min mage , den är svullen hela tiden. I vanliga fall så brukar man ju faktis bli smal av att inte äta onyttigt , liksom platt mage. men nej då , min blir tvärtom. stor och svullen. måste verkligen sätta igång med träningen igen. där är nog felet. jag gör inte av med dem kalorier & fett jag får i mig. Jäkla tjöt om min vikt , men jag vill så gärna ha den där smala super snygga magen. resten skiter jag i.

jeje , skall gå ut en sväng på en promenix.
Puss.

image171

To late.

Missade bussen. Fattar inte hur jag lyckas ? Vaknade iaf halv 7 , så va jag seg och kom inte upp fören 20 i sju. då jag insåg att de är nog bråttom nu om jag skall hinna. Inte min dag idag , inte på smink , inte på hår eller nånting så blev bara mer och mer arg vad jag än gjorde så tillslut sket jag it helt. Precis när jag parkerat cykeln , kom bussen. hann låsa , men sen va den borta när jag började springa. Så känns lite surt när man väl kommit upp och inte kommer till skolan. kanske åker sen , fårse. har tappat lusten , men måste d; Skall iaf duscha nu så min dag blir lite bättre.
förhoppningsvis. Puss !

PS.

Nu känns allt lite bättre , fått gjort de jag skulle fått gjort för längesen idag. Ring till elaine om min klänning , så skall dit på söndag så skall hon hjälpa mig att sy in den. även vart över hos grannen och köpt solaruim kort, 10 kort. Så skall dit sen lite senare och sola tänkte jag. Så nu skall de fan me solas tills jag blir niggha till studenten. sen blir de att preppa sig med brun utan sol de sista. Har även skrivit en lista på saker jag måste fått gjort och köpt. så två saker strykna idag. känns bra.

Måste ha '
- nya smycken , till bal & student. ( även för uppsättning av hår till balen )
- löshår.
- skor , till bal & student.
- ny bh och lite annat grejs.
- Nytt smink , maskara , foundation , ögonskugga.
- locktång.
- lösnaglar.

Asså , sen är de säkert ännu mer. och allt detta är faktis nödvändigt , förutom sminket kanske. Får bli nästa månad de mesta helt enkelt.

6 veckor.

Varm och skönt ute och på fredag skall de bli upp emot 25 grader sa dom igår. Fattar ni , 25 grader. Phu ! Fatta skönt. så är man ledig med. säger bara ligga och steka hela dagen. men eftersom jag hoppas så blir de säkert mulet. Men skall inte tänka så. idag i skolan så gjorde vi inte så mycket. tråkig arbetsmiljö&säkerhet sen ännu mer tråkig svenska och sen super tråkig teater. Gick faktis vid pausen. Men orkade faktis inte sitta där och glo på nåt som man inte ville se. Så gick på stan lite ist med Natta. kikade lite och så , så snälla. sänd pengar till mig , typ 1 miljon ? eller varför inte lite till. Snart blir de gå och köpa nytt solarium kort om hon säljer de , måste kolla iaf. annars får jag cykla till badet och kolla , men säkert massa dyrare där ;S sen blir de så klart , hockey hockey hockey! eh , Tankarna tog stopp där. Jag är liksom helt inne i studentrusset. 6 veckor kvar ! aaaah.
Puss.

image170

Lugn'

Vart en lugn dag idag. Inte fått gjort så mycket , vart hemma mest och även gått en långpromenad som va riktigt skönt! va med andreas och oscar nyss. åkte till ekvallen där även annat folk va som precis spelat fotboll. så vi spelade lite biljard sålänge som jag är så bra på , not. så satt och kollade på orre och andreas för de mesta. och nu super dom , blir väl trollhättan idag igen. men inget drickande för min del. nej , jag kör idag. Blir väl sand eller o'lerys. eller vad dom kommer fram till vad dom vill åka till. så nu är min kväll planerad. Gött !

Får kort av camilla nu på william. så SÖT ! Jag tror jag dör.
Ja , jag är sugen. men inte fören 23+  så ärebara.

Lite vimmel från igår kväll ( alltid lika snygga ) ;D


ds. my man. Du är underbar !

Lipz the night.

Igår blev de Lippan med tjejerna. Natalie , Josefine och Fanny. Lite förferre hos Josefine med lite mer folk , sen gick vi rätt tidigt för att komma in gratis. vad gör man inte för gratis liksom ? Då hade jag ju mer pengar över till baren också q; Great! I början va de rätt dött , sen strömade de in folk och de va som en bastu där inne. Har aldrig varit så varm förut , va som ett rinnande vattenfall och de är säkert. men skoj va de iaf. Dansade riktigt mycket igår , längesen jag dansade så mycket så de va trävligt ! :) Så Lipz får man göra om. sist jag va där , va de ingen höjdare , men igår va de skoj faktis. Vi skulle sovit hos Josefine , men fick skjuts hem ändå och fan va gött , få sova i sin egna säng. När jag kom hem va huset tomt och eftersom jag inte gillar att va hemma om nätterna själv satt jag vid datorn lite och kollade vimmelbilder från lipz som dom redan hade lagt ut. där är dom iaf snabba , annars får man vänta i år känns de som. haha va med på ett , ser ut som ett lik. så va inte de vackraste (;
Jeje , jag saknar min andreas. Inte van att sova utan han och absolut inte van att inte prata med han innan jag somnar. så de känns konstigt. Lite för tajta , jag vet ! Nu blir de kaffe , Puss.